Cea mai frumoasa printesa are... 2 ani! Cat de simpatica si fotogenica e micuta Leonor a Suediei


Printul George are concurenta serioasa. Desi e considerat cel mai simpatic si fotogenic copil de cuplu regal european, pozitia lui fruntasa e amenintata de adorabila printesa Leonor a Suediei.


Fetita cu par blond si ochi albastri este fiica Printesei Madeleine a Suediei si a lui Christopher O'Neill, sotul acesteia. S-a nascut pe 20 februarie 2014 si este a saptea in linie la tronul Suediei.

Micuta mai are un frate mai mic, pe Printul Nicolas, care s-a nascut anul trecut, si se intelege de minune cu verisoara ei, Printesa Estelle, fiica Printesei Victoria.

Desi nu apare la evenimente la fel de des ca Printul George si nici nu este la fel de "vanata" de paparazzi, Leonor are un grup considerabil de admiratori, care sustin sus si tare ca micuta cu ochi albastri este cel mai frumos copil de cuplu regal. De fiecare data cand mamica ei celebra posteaza imagini cu ea, publicul reactioneaza si le rasplatesc pe ambele cu reactii pozitive, like-uri si comentarii.

Iata mai jos cateva dintre cele mai simpatice poze cu Leonor. Spune-ne in sectiunea de comentarii daca merita titlul de cea mai fotogenica printesa europeana :)

  • Cea mai frumoasa printesa are... 2 ani! Cat de simpatica si fotogenica e micuta Leonor a Suediei

related posts

Modifică setările cookies