Cea mai frumoasa regina, Rania a Iordaniei, intr-o zi obisnuita din viata sa. Cum arata musulmana imbracata normal


Se spune adesea ca printese precum Catherine, Ducesa de Cambridge, Charlene de Monaco sau Letitia a Spaniei sunt cele mai frumoase figuri regale. Exista insa o regina care le eclipseaza pe toate: Rania a Iordaniei.


Rania Al Abdullah este sotia regelui Abdullah II al Iordaniei. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 1993 si doua luni mai tarziu si-au anuntat logodna.

VEZI IMAGINILE AICI.

Au impreuna 4 copii, primul nascut in 1994, Printul mostenitor Hussien si ultimul nascut in 1995, tot un baiat Hashem. Cei doi au si doua fete: printesele Iman si Salma.

Cand a urcat la tron, in 1999, era cea mai tanara regina din lume la doar 29 ani si a fost declarata si cea mai frumoasa. In 2005 a fost declarata de catre o revista a treia cea mai frumoasa femeie din lume. In prezent este favorita publicatiilor, in special a celor britanice, datorita stilului sau vestimentar impecabil.

Desi este de religie musulmana, iese din tiparele specifice devenind un exemplu de rafinament pentru fetele si femeile din intreaga lume.

Cei mai mari designeri din lume o adora, iar Giorgio Armani a declarat despre ea: 'Are un corp de model si se prezinta intocmai ca o regina, ce ti-ai putea dori mai mult?'.

CITESTE SI: 5 lectii de frumusete de la Kate Middleton

  • Cea mai frumoasa regina, Rania a Iordaniei, intr-o zi obisnuita din viata sa. Cum arata musulmana imbracata normal

related posts

Modifică setările cookies