Cea mai mandra mama, la plimbare cu fetele ei supermodele. Cat de sexy e mama surorilor Hadid, Yolanda, la 53 de ani


Are doua fiice superbe, care fac parte din elita modellingului mondial si din gasca selecta a "ingerasilor" Victoria's Secrets. Mama lui Gigi si Bella Hadid, Yolanda Hadid este mandra de fetele sale, cu care este vazuta adesea prin New York.


Yolanda, si ea fost model, arata de unde au mostenit fiicele sale frumusetea. In varsta de 53 de ani, mama surorilor Hadid are un trup de supermodel si o garderoba de pustoaica. Aceasta a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fetele sale in New York int-o pereche de jeansi rupti mulati, o jacheta cool de piele si ochelari de soare. Gigi si Bella arata la fel de stylish ca intotdeauna.

In urma cu doi ani, Yolanda Hadid, a dezvaluit ca ea si doi intre copiii ei, Bella si Anwar, sufera de boala Lyme. Bella nu a facut mare caz din asta, insa in ultima perioada a inceput sa vorbeasca despre problema sa, pentru a constientiza lumea in legatura cu aceasta afectiune.

"Mi-a afectat memoria atat de tare, incat, la un moment dat, nu-mi mai aduceam aminte cum sa ajung acasa. Nu mai puteam sa practic echitatia. Eram foarte bolnava. Am fost nevoita sa imi vand calul pentru ca nu mai puteam avea grija de el", a spus, mai demult, Bella Hadid despre boala ei.Si mama modelului a vorbit despre lupta Bellei cu boala Lyme.

"Bella a fost nevoita sa renunte la visul ei de a avea o cariera in echitatie si de a participa la Jocurile Olimpice. A fost cea mai mare dezamagire a vietii ei si un subiect extrem de sensibil". Din cauza acestei boli, Bella a dezvaluit ca are probleme mari atuci cand trebuie sa se adapteze la un nou fus orar, spunand ca se simte epuizata de fiecare data cand calatoreste in afara Americii.

Cea mai mica dintre surori, Bella, are insa alte probleme in ultima perioada: potrivit unor apropiati ai acesteia, tanara sufera foarte care ca fostul ei iubit, The Weeknd, s-a cuplat cu Selena Gomez.

  • Cea mai mandra mama, la plimbare cu fetele ei supermodele. Cat de sexy e mama surorilor Hadid, Yolanda, la 53 de ani

related posts

Modifică setările cookies