Cea mai nouă poză cu copiii Angelinei Jolie. Ghicește câte fete sunt în imagine


Se știe că Shiloh, fiica cea mare, biologică, a lui Brad Pitt cu Angelina Jolie își dorește să fie băiat și se îmbracă în haine masculine, preferând că apropiații să îi spună John, dar se pare că îi calcă pe urme și Vivienne, mezina familiei.


Angelina Jolie a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles alături de patru dintre cei șase copii ai săi. Deși era însoțită de trei fete și un singur băiat, de Zahara (13), Shiloh (12) și gemenii Vivienne și Knox (10), actrița părea să fie alături de o singură fată. Zahara este singura care poartă haine feminine atunci când apare în public. În rest, copiii celebrului cuplu preferă să poarte, indifferent de sex, pantaloni și tricouri sport.
Dspre Shiloh, fiica cea mare a Angelinei se știe că își dorește să trăiască precum un băiat. Nici Brad și nici Angelina nu au ascuns acest lucru. Ba mai mult, Brad declara încă din 2012: “Vrea să fie băiat, așa că am fost nevoiți să îi tundem părul. Îi place să poarte orice este băiețește. Consideră că este una dintre frați”.
Singura care nu a acceptat cu aceeași ușurință această veste, se pare că a fost mama lui Brad Pitt. În presa de peste Ocean au apărut informații conform cărora aceasta obișnuia să îi cumpere lui Shiloh rochii și ținute de prințese, spre disperarea Angelinei. 

related posts

Modifică setările cookies