Cele mai neinspirate aparitii de la MTV EMA. Tinutele pe care criticii de moda le-au declarat "dezastruoase"


Editia din 2016 a MTV EMA s-a desfasurat in Rotterdam, unde crema industriei muzicale europene s-a strans pentru a recompensa cele mai spectaculoase acte artistice ale anului. 


Cu toate ca multe dintre vedetele americane au spus "pas" si nu au reusit sa ajunga la eveniment, divele britanice s-au grabit sa paseasca pe covorul rosu al evenimentului. Nu toate au reusit insa sa ii impresioneze pe criticii de moda.

Iata, mai jos, cine sunt doamnele si domnisoarele care eu ajuns in topul celor mai prost imbracate persoane publice care au participat la MTV EMA 2016:

Elettra Lamborghini

Vedeta de reality show a variantei Latino "Jersey Shore", Elettra a ocupat pozitia fruntasa in clasamentul realizat de specialistii in moda. Ea nu a dat gres doar in ceea ce priveste articolul vestimentar ales, ci si a stilizarii.

Charli XCX

Desi a ales haine potrivite varstei ei, vesele si colorate, Charli si-a atras numai comentarii negative. Paietele, blana si colierul de tip chocker nu i-au impresionat pe carcotasi.

Charlotte Dawson

Charlotte Dawson, o alta vedeta de reality show, a mizat pe transparente pentru a atrage atentia angajatilor publicatiilor mondene. Acestia nu fost insa convinsi de gusturile ei si au plasat-o in topul celor mai neinspirate vedete prezente la eveniment.

Chloe Ferry

Membra emisiunii "Geordie Shore" si-a lasat lenjeria intima la vedere pe covorul rosu de la MTV EMA. In incercarea de a fi sexy, ea a cazut in extra cealalta si a fost intens criticata de specialistii in moda.

Deepika Padukone

Este considerata noua Aishwarya Rai, insa la capitolul moda, Deepika Padukone a facut o alegere gresita. Ea a primit comentarii negative in ceea ce priveste stilizarea si stilul rochiei alese pentru acest eveniment. 

Anne-Marie

Cantareata britanica Anne-Marie a vrut sa reinventeze the little black dress, insa lenjeria intima lasata la vedere si ghetele ei de tip combat nu au reusit sa impresioneze.

Stefanie Giesinger

A castigat Germany's Next Top Model, dar nu a reusit sa primeasca aprobarea criticilor de moda. Frumoasa nemtoaica a fost si ea plasata in topul celor mai prost imbracate vedete de la MTV EMA.

  • Cele mai neinspirate aparitii de la MTV EMA. Tinutele pe care criticii de moda le-au declarat dezastruoase

related posts

Modifică setările cookies