Cele mai jenante aparitii de la plaja din toate timpurile. Vezi imaginile care au pus barbatii pe fuga 


De obicei, vedetele ne fac sa suspinam atunci cand  le vedem corpurile perfecte la plaja. Se poate intampla insa si invers. Exista anumite personaje care nu au nicio retinere in a-si expune siluetele deloc sexy in vazul tuturor. Vezi care sunt, in opinia noastra, cele mai dezastruoase aparitii din toate timpurile.


1. Kesha, in chilotii bunicii la plaja

De ce a ales sa se imbrace cu costumul de baie al bunicii, nu intelegem. Ce-i drept, se vad ceva kilograme in plus si cantareata arata oricum altfel decat sexy, dar chilotii uriasi pe care-i poarta parca o dezavantajeaza si mai tare.

 

Ce-i drept, nici in niste slipi normali nu arata prea bine...


2. Scarlett Johansson

Niciodata nu a fost genul de femeie trasa prin inel, fiind incadrata in categoria divelor voluptoase de la Hollywood. Insa la inceputul acestui an, aparitiae la plaja a lui Scarlett Johansson le-a dat apa la moara carcotasilor, care au inceput din nou sa o critice pentru dimensiunile sale.

Catalogata drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, Scarlett pare ca si-a neglijat corpul in ultima vreme: s-a ingrasat vizibil si, mai mult de atat, are picioarele pline de celulita.


3. Nicki Minaj

Arata destul de urat si imbracata, dar dezbracata ne-a ingrozit. Formele pline, petele de pe piele si peruca verde au fost ingredientele perfecte pentru o aparitie horror. Sorcova!


4. Janice Dickison

Janice Dickison a fost o adevarata diva in anii '70 si '80.  Ea insasi s-a autointitulat "primul supermodel din lume".  Din pacate insa, a incercat toate operatiile estetice posibile, iar rezultatul este infiorator. Ce bine ca nu ne-am aflat pe aceeasi plaja cu ea!


  • Cele mai jenante aparitii de la plaja din toate timpurile. Vezi imaginile care au pus barbatii pe fuga 

related posts

Modifică setările cookies