Cele mai spectaculoase nunti de care ai auzit. Vezi imaginile pe care orice mireasa si le-ar dori in cea mai importanta zi din viata ei


Ziua casatoriei este cel mai important moment din viata unui cuplu. Organizarea marelui eveniment implica multa rabdare, dar cand dragostea este mare, nimic nu mai conteaza.


Daca bugetul de nunta este nelimitat, asa cum este in cazul vedetelor, lucrurile sunt mult mai simple. Mai mult decat atat, cand resursele financiare sunt imbinate cu bunul gust si cu distractia, nunta devine una de poveste.

S-au scris multe articole despre nuntile celebritatilor, iar noi vi le aratam in continuare pe cele care au ramas in istorie drept cele mai frumoase evenimente de acest tip de pana acum.

Anne Hathaway si Adam Shulman s-au casatorit in Big Sur, California, in septembrie 2012.


Talentata Shania Twain s-a casatorit cu Frederic Thiebaud in luna ianuarie a anului 2011, iar cei doi au dat iarna geroasa pentru plajele din Puerto Rico.


Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in Carolina de Sud, in septembrie 2012.


Kate Middleton si Printul William au ales balconul Palatului Buckingham pentru primul lor sarut in public. Slujba religioasa s-a oficiat la Manastirea Westminster in aprilie 2011.


Tot pentru Big Sur, California, au optat si Natalie Portaman si alesul inimii ei, Benjamin Millepied, in august 2012.


 


Beyonce si Jay-Z s-au casatorit in secret in anul 2008, la New York, intr-o locatie secreta si alaturi de un grup restrans de prieteni. Rochia a aparut timp de cateva secunde intr-unul din videoclipurile ei.

Care dintre cuplurile de mai sus va place cel mai mult si de ce?

  • Cele mai spectaculoase nunti de care ai auzit. Vezi imaginile pe care orice mireasa si le-ar dori in cea mai importanta zi din viata ei

related posts

Modifică setările cookies