Doliu la Hollywood! Actorul Johnny Wactor a fost împușcat mortal pe stradă, în Los Angeles, în timp ce încerca să oprească un jaf în desfășurare.

Cum a murit Johnny Wactor

Atacul armat a avut loc sâmbătă, în jurul orei 3 dimineața, în centrul orașului Los Angeles. Mama actorului a povestit că Wactor tocmai ieșea dintr-un bar când a văzut trei indivizi lângă mașina sa.

Inițial, celebrul actor din „General Hospital” a crezut că autoturismul îi este ridicat pentru că era parcat în stradă.

Când și-a dat seama ce se întâmplă, unul dintre cei trei bărbați l-a împușcat. Wactor, în vârstă de 37 de ani, a fost rănit grav și dus de urgență la spital. În ciuda eforturilor medicilor, el a murit. Ulterior, suspecții au plecat cu mașina și, momentan, niciunul dintre ei nu a fost arestat.

Agentul lui Wactor, David Shaul, a declarat că Wactor a fost „un adevărat exemplu pentru toți cei care l-au cunoscut”.

„Timpul petrecut cu Johnny a fost un privilegiu. Îți dădea literalmente cămașa de pe el. A lăsat un gol în inimile noastre pentru totdeauna”, a mai spus Shaul.

Wactor l-a interpretat pe Brando Corbin în serialul General Hospital, care a fost difuzat pentru prima dată în 1963, din 2020 până în 2022. De asemenea, a apărut și alte filme și seriale TV, inclusiv Station 19, NCIS, Westworld și jocul video Call of Duty: Vanguard.


Sursă foto: Instagram/ Getty Images