Chic si in cabina de vot! Vedetele din Romania s-au facut remarcate in sectiile de votare. De ce toata lumea s-a uitat la Corina


Vedetele din Romania si-au facut datoria de cetateni si au mers duminica la vot. Imbracate casual-chic, divele din showbizul autohton au impresionat cu tinutele lor cool.


Topul celor mai stylish aparitii il conduc, la egalitate, Ilinca Vandici si Giulia. Desi au stiluri total diferite, cele doua au impresionat in egala masura alegatorii. Giulia a fost insotita in cabina de vot de fiica sa, Antonia.

Imbracata intr-o pereche de jeansi rupti si decolorati, o bluza cu imprimeu si o geaca de fas si incaltata cu o pereche de bocanci cool, Giulia a avut unul dintre cele mai reusite look-uri.

Ilinca Vandici a mizat pe un look mai elegant, fiind admirata pentru fusta sa plisata si metalica, ghetele cu toc superbe si geaca chic de piele.

Corina Bud a reusit sa se faca si de data aceasta remarcata. Imbracata intr-o geaca verde din blana artificiala, cantareata a atras ca un magnet privirile supra sa.

Anda Adam a purtat jeansi, o bluza neagra pe gat si o vesta de blana, accesorizandu-se cu o geanta Louis Vuitton.

Elena Gheorghe a purtat o pereche de skinny jeans, un pulover alb gros si o geaca de piele.

Intra in galeria foto sa vezi ve au purtat la vot Andreea Esca, Andreea Raicu, Corina Caragea, Loredana si Dana Rogoz.

  • Chic si in cabina de vot! Vedetele din Romania s-au facut remarcate in sectiile de votare. De ce toata lumea s-a uitat la Corina

related posts

Modifică setările cookies