Christina Aguilera, mai slaba ca niciodata intr-o pereche de jeansi super mulati. Cum arata imbracata iar in pantalonii din adolescenta


Daca in urma cu ceva timp era criticata pentru kilogramele in plus care pusesera stapanire pe trupul sau, acum artista mai ca este ridicata in slavi.


Christina Aguilera, in varsta de 32 de ani, este una dintre cele mai apreciate voci ale industriei muzicale internationale, iar aspectul fizic pare sa fie un element crucial pentru imaginea unui artist de talia ei.

La cea mai recenta aparitie publica in postura de jurata a unui concurs de talente, frumoasa blondina a reusit sa impresioneze atat publicul prezent in sala cat si telespectatorii cu noua silueta. Cu totii au ramas muti de uimire cand au vazut ca vedeta a castigat lupta cu kilogramele in plus care la inceputul acestui an nu era decat sursa sigura pentru stari de depresie si de anxietate!

Imbracata intr-o pereche de bulgi stramti, de culoare deschisa si cu un maiou cu dungi negre, Christina Aguilera a atras toate privirile asupra sa asa cum o facea la inceputul carierei. Regimul alimentar echilibrat si antrenamentul intens in sala de sport par sa fie lucrurile care au condus la aceste rezultate spectaculoase si care au avut un rol important in transformarea uluitoare a vedetei.Ce parere aveti despre felul in care arata vedeta acum? Care credeti ca este secretul siluetei ei?

 

  • Christina Aguilera, mai slaba ca niciodata intr-o pereche de jeansi super mulati. Cum arata imbracata iar in pantalonii din adolescenta

related posts

Modifică setările cookies