Operata sau nu? Vezi ce a raspuns Ashely Judd acuzatiilor jurnalistilor


Actrita Ashley Judd se numara printre vedetele care au intrat recent sub microscopul media, atunci cand luna trecuta tabloidele au remarcat ca fata ei “umflata” ascunde, de fapt, operatii estetice pe care si le-ar fi facut.


Desi purtatorul de cuvant al lui Ashley a precizat ca vedeta se lupta cu o infectie grava a sinusurilor si urmeaza un tratament medicamentos cu steroizi, barfele din presa nu au incetat.

Victoria Beckham riposteaza dur la acuzatiile jurnalistilor: "Nu sunt o femeie cu toane!". Afla cum si-a motivat ea comportamentul

Motiv pentru care actrita, care va implini 44 de ani Luna viitoare, a scris un editorial foarte vehement in The Daily beast, criticand presa pentru atitudinea misogina si sexist.

“Suntem descrise si detaliate, fetele si corpurile ne sunt analizate si comentate pe bucati, valoarea ne este stabilita in functie de aceasta reducere a personalitatii noastre la simplul aspect fizic.”

Ashley se alatura unui numar mare de vedete care s-au “aparat” in presa impotriva examinarii minutioase a corpului lor.

In revista “Self”, Kelly Clarkson a spus: “Cand oamenii vorbesc despre greutatea mea, ma gandesc «Se pare ca voi aveti o problema cu asta; eu nu am. Sunt bine!»”. Cantareata a deschis acelasi subiect si cu revista “People”: “Bineinteles ca vedetele au celulita! Nu suntem roboti!”.

Christina Aguilera a vorbit si ea despre aceeasi problema: “Nu poti fi niciodata prea mult din nimic. Nu poti fi prea perfecta, nu poti fi prea slaba, prea grasa, prea voluptoasa, adica. Am fost cate putin din toate…Fiecare femeie din aceasta industrie a primit critici la un moment dat.”

Citeste aici tot articolul scris de Ashley Judd si spune-ne ce parere ai!
 

  • Operata sau nu? Vezi ce a raspuns Ashely Judd acuzatiilor jurnalistilor

related posts

Modifică setările cookies