Cine este Nikolai Patruşev, omul despre care se spune că ar prelua temporar puterea de la Vladimir Putin


În urmă cu doar câteva zile, jurnaliștii britanici de la Daily Mail citau o pagină de Telegram și notau că Vladimir Putir ar fi bolnav de cancer și va fi operat după 9 mai 2022, dată la care în Piața Roșie din Moscova va fi comemorată Ziua Victoriei, în cinstea victoriei Rusiei din cel de-al Doilea Război Mondial.


Informația a fost preluată rapid de presa din toată lumea, iar unele publicații au dezvăluit și cine va prelua puterea de la Vladimir Putin atunci când el va fi operat, cât și timp de câteva zile după intervenția chirurgicală.

Din câte se pare, cel care ar putea conduce Rusia în cazul în care liderul de la Kremlin va fi operat este nimeni altul decât omul care din 2018 este președinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Nikolai Patruşev. Acesta a fost, din 2008, secretar al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, iar în trecut a fost inclusive director al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB), organizația care ete succesoare a KGB-ului.

Născut în anul 1951 la Leningrad (Sankt Petersburg), Nikolai Patruşev a fost membru al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice și se știe cu Vladimir Putin de pe vremea când amândoi făceau parte din serviciile secrete ruse.

Vezi și: Magie pe TikTok

  • Cine este Nikolai Patruşev, omul despre care se spune că ar prelua temporar puterea de la Vladimir Putin

related posts

Modifică setările cookies