Cine s-ar fi gandit ca e atat de sexy?! Cum arata fiul lui Clint Eastwood, modelul Scott Eastwood


In caz ca nu stiati, Clint Eastwood a fost extrem de prolific ca tata, avand nu mai putin de 7 copii. Dintre acestia, doi sunt baieti, unul muzician si altul model si actor.


Scott Eastwood, pe numele sau intreg Scott Clinton Reeves Eastwood, fiul in varsta de 27 de ani al actorului, este unul dintre cei mai sexy barbati din Cetatea Filmului.

Fiul pe care celebrul actor l-a avut cu o stewardesa face furori in editia de octombrie a revistei americane "Town & Country", intr-un pictorial cu tema nautica.

Chiar daca este fiul lui Clint Eastwood, Scott spune ca niciodata nu s-a folosit de numele tatalui sau pentru a avansa: "Oamenii presupun ca am primit totul de-a gata, dar adevarul e exact pe dos. Am fost pe cont propriu tot timpul", a declarat el intr-un interviu.

Scott a inceput sa lucreze ca model inca din facultate, iar apoi a facut trecerea la actorie. Tanarul a avut roluri episodice in filmele tatalui sau, "Flags of Our Fathers"(2006) si "Gran Torino" (2008).

Daca imaginile de mai sus v-au convins si vreti sa-l vedeti pe Scott si in alte ipostaze, acesta va juca in "Fury", un film despre al Doilea Razboi Mondial, alaturi de Brad Pitt si Shia LaBoeuf.

  • Cine s-ar fi gandit ca e atat de sexy?! Cum arata fiul lui Clint Eastwood, modelul Scott Eastwood

related posts

Modifică setările cookies