Claudiu Sara a inscenat o rapire de 1 aprilie!


DJ-ii care dau "Alarma" la ProFM sunt greu de pacalit, cel putin pe 1 aprilie, cand totul li se pare suspect. Daca Vintila nu a reusit sa isi surprinda niciun prieten cu o farsa ca la carte, Sara se poate considera un expert in acest domeniu. Alaturi de doi complici, el a reusit sa puna la cale o “tentativa de rapire”, mai ceva ca in filme.


Care e cea mai mare farsa care ti s-a facut de 1 aprilie?
Claudiu Sara: Am fost vanat intotdeuna de catre prieteni pentru a-mi livra cate o farsa, din nefericire nu doar de 1 Aprilie, ci tot anul. Asa incat sunt destul de circumspect cand ceva suna ori prea bine, ori prea rau :). Oricum am avut parte si de farse care m-au facut sa ma plimb aiurea si de farse in care aparea cate un accident si de farse in care eram informat ca "a mea ma inseala". Sunt calit. Nu am un loc pentru niciuna dintre ele.

Dar pe care ai facut-o?
Claudiu Sara: Sincer niciodata nu m-a interesat sa sarbatoresc 1 Aprilie. Intrebarea este de ce sa faci o farsa tare intr-o zi in care toata lumea se gandeste la farse. Mai bine ii chinui in toate celelalte zile ale anului cu farse. Cred ca cea mai speciala a fost "tentativa de rapire" a unui prieten pusa la cale alaturi de alti doi prieteni. L-am "rapit" echipati cu cagule si l-am bagat in masina. Avea niste ochi cat cepele, nu intelegea nimic. Timp de vreo cateva minute l-am tinut in suspans, era aroape de "explozie". Din fericire, am prieteni care rezista la asemenea intamplari.

Care e cea mai mare farsa care ti s-a facut de 1 aprilie?
George Vintila: E ziua din an in care suspectez pe oricine din jurul meu, indiferent ca a trebuit sa muncesc sau nu, am fost atat de tensionat si incordat incat cred ca si daca mi s-ar fi facut o farsa reactia ar fi fost invers proportionala cu calitatea glumei. In plus, ar fi indicat ca vestile importante sa fie rezervate pentru celelalte 364 de zile, pentru ca de 1 Aprilie sigur n-o s-o cred. Sunati pe 2 si vorbim J!

Dar pe care ai facut-o?
George Vintila: Farsele n-au fost si nu sunt punctul meu forte. Imi plac surprizele, pentru ca in cazul asta efectul este exclusiv pozitiv, nimeni nu se supara, toata lumea rade, canta si danseaza.
 
 

related posts

Modifică setările cookies