Conchita Wurst, fara inhibitii. Cum arata in lenjerie intima artista care a castigat Eurovision 2014


Cand urca pe scena, Thomas Neuwirth se transforma intr-o regina a muzicii pop, Conchita Wurst. Cea mai controversata aparitie de la Eurovision 2014 si castigatoarea de anul acesta, a uimit pe toata lumea cu look-ul inedit, dar a impresionat in aceeasi masura cu o voce si o piesa splendide. 


Sambata, Conchita Wurst a devenit marea castigatoare a editiei de anul acesta a competitiei Eurovision si s-a transformat rapid intr-un personaj despre care toti jurnalistii vor sa stie cat mai multe informatii.

VEZI IMAGINI AICI.

Thomas s-a nascut in Columbia si a intrat in industria muzicii in urma cu 8 ani.

Citeste si: 10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului

Dupa ce a facut parte pentru o scurta perioada de timp dintr-o formatie de baieti, acesta a urcat in 2011, pe scena pentru prima oara, cu alter ego-ul sau, Conchita Wurst.

In varsta de 25 de ani, Thomas ia foarte in serios actul artistic pe care il prezinta si intra in pielea personajului chiar si atunci cand nu este pe scena. Pe retelele de socializare, tanarul posteaza imagini in lenjerie intima si nu se rusineaza sa impartaseasca admiratorilor fotografii din intimitatea propriului camin.

In plus, el nici nu ia in seama toate controversele create in jurul sau, spunand chiar ca are mai multi admiratori de cand a aparut la Eurovision.

CITESTE SI: Epilarea faciala - afla care sunt cele mai sigure metode

"Hei, sunt un cantaret intr-o rochie fabuloasa, cu un par frumos si barba", a declarat reprezentantul Austriei pentru The Associated Press.

Tu ce parere ai despre Thomas si alter ego-ul sau, Conchita Wurst? Merita sa castige Eurovision? Ti-a placut prestatia?

related posts

Modifică setările cookies