Concurentii de la "Vocea Romaniei" fac show si cand nu sunt pe micile ecrane. Asculta-i pe Fely "Minune" si Silviu "Talent" cantand o super parodie dupa un celebru hit A.S.I.A


Chiar daca fac parte din echipe diferite, doi dintre concurentii de la Vocea Romaniei au decis sa faca un duet de senzatie care a primit sute de Like-uri si Share-uri pe Facebook, cu toate ca a fost publicat in urma cu doar 14 ore.


Fely Donose din echipa lui Marius Moga si Silviu Pasca din echipa lui Smiley au facut un duet ad-hoc pe care nu au intarziat sa il impartaseasca sustinatorilor lor de pe reteaua de socializare Facebook.

Centura muzicala pentru femei insarcinate. Cum poate bebelusul tau sa asculte muzica inca din burtica

Plini de umor, acestia au preluat unul dintre cele mai mari hit-uri ale formatiei A.S.I.A si si-au pus amprenta personala asupra lui, spre deliciul fanilor.

"Doamnelor si Domnilor,

Pentru prima data in istoria Vocea Romaniei, 2 concurenti, echipa Moga si respectiv echipa Smiley, si-au unit talentele intr-o piesa evergreen a legendarei trupe A.S.I.A - Suna periculos -!

"Hauditie placuta!" Pupam din Timisoara toata tara! :)) :*

Fely Minune feat. Silviu Talent - Suna periculos ( A.S.I.A cover )

Acesta a fost mesajul pe care l-a postat Fely Donose pe pagina ei de Facebook. Auditie placuta va dorim si noi. Credeti-ne, o sa va placa!

related posts

Modifică setările cookies