Copiii minune de la Vocea Romaniei faceau furori cu vocile lor si inainte de show. Uite cum cantau Andreea , Laurian si Teodor in urma cu cativa ani


Vocea Romaniei este unul dintre show-urile care permit artistilor, indiferent de varsta, sa se faca auziti si cunoscuti in fata publicului. Mezinii competitiei, Andreea, Laurian si Teodor nu sunt straini de scena, insa pana acum ei au castigat premii la toate festivalurile si concursurile de muzica pentru copii, nu la un show televizat de asemenea proportii.


In urma cu doar cativa ani, de exemplu, Andreea Olariu a paricipat la un cunocurs desfasurat in Italia numit "Io Canto", pe care l-a si castigat, de altfel, italienii fiind cuceriti de vocea ei matura si lucrata.

La randul lui un veteran intr-ale festivalurilor, Teodor Manciulea a participat la "Mamaia Copiilor", unde a interpretat piesa "Tu nu vezi cerul". Un Teo mai mic, cu freza geek si ochelari e greu de recunoscut, insa daca ascultati cu atentie vocea, va veti dea seama ca acelasi glas minunat il ajuta sa faca senzatie in toate filmuletele.

Ultimul, dar nu cel din urma, Laurian se pregateste intens de cativa ani buni pentru a aparea mereu pregatit pe scena, el facand cursuri de specialitate in Ploiesti.

Sunteti pregatiti de a doua editie live "Vocea Romaniei"? Cine e preferatul vostru?

related posts

Modifică setările cookies