Coreea de Nord a refuzat trei milioane de doze de vaccin anti-COVID-19! Mesajul lui Kim Jong-un


În plină pandemie mondială de coronavirus, autoritățile din Coreea de Nord au refuzat trei milioane de doze de vaccin chinezesc anti-COVID-19.


Potrivit celor de la UNICEF, liderii de la Phenian au afirmat că rezervele mondiale de vaccin sunt limitate și că serul ar trebui trimis către țări care se confruntă cu situații pandemice grave, mai ales că în Coreea de Nord nu a fost raportat niciun caz de COVID-19.

Presa din străinătate notează că joi, în cadrul unei ședinte, Kim Jong-un le-a spus oficialilor din Coreea de Nord că ar trebui înăsprite regulile privind răspândirea COVID-19. Asta în condițiile în care și acum persoanele care se întâlnesc în afara locuinței în grupuri mai mari de trei sunt trimise în centre de muncă disciplinară.

„Kim Jong-un a solicitat furnizarea deplină a mijloacelor materiale și tehnice necesare pentru consolidarea prevenirii pandemiei. Liderul nord-coreean a cerut îmbunătățirea competențelor profesionale și a managementului oficialilor în domeniul prevenirii pandemiei”, a anunțat televiziunea de stat din Coreea de Nord. Mai mult decât atât, dictatorul ar fi afirma în fața tutror că țara lui va duce lupa cu pandemia în propriul stil, fără a avea nevoie de ajutor extern.

related posts

Modifică setările cookies