Costi Ioniță se transformă în rapperul Pitbull. Nu îl mai recunoaște niciun român. Cum arată artistul la 40 de ani


De când a renunțat la manele și s-a mutat în Miami, Costi Ioniță s-a transformat total. Cântărețul a slăbit foarte mult, s-a ras în cap și și-a schimbat stilul vestimentar, în prezent semănând izbitor cu artistul Pitbull.


Costi Ioniță este un alt om. De când s-a mutat în Miami și a început să compună muzică pentru artiști precum Shaggy, Mohombi și Kat De Luna, artistul și-a schimbat complet aspectul fizic. Costi a început să practice yoga, a slăbit 15 kilograme, s-a ras în cap, a început să se îmbrace la costum si să poarte ochealri de soare, la fel ca rapperul american Pitbull. Între cei doi aproape că nu mai există nicio diferență din punct de vedere fizic.
Artistul s-a lansat în România împreună cu trupa Valahia, din care făcea parte și Mihai Trăistariu și apoi a devenit un cunoscut interpret de manele. Totuși, abia în 2012 a bifat cea mai mare reușită profesională. În acel an, Costi a fost nominalizat la „Premiile Grammy” cu piesa „Dame”, pe care a produs-o pentru Shaggy şi Kat DeLuna.


 

Stay motivated!

A post shared by Pitbull (@pitbull) onCu toate acestea, în 2013, artistul declara: Cea mai mare realizare pe care am avut-o este de ordin spiritual. Din păcate, noi, oamenii, căutăm fericitea în lucrurile din exterior, dar de fapt fericirea constă în echilibrul și armonia cu natură, cu Universul, cu Dumnezeu".

Cea mai nouă producție muzicală a artistului se numește “Rumba” și este interpretată de Flama și King Blak. Piesa a fost lansată pe 26 aprilie și are deja peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

  • Costi Ioniță se transformă în rapperul Pitbull. Nu îl mai recunoaște niciun român. Cum arată artistul la 40 de ani

related posts

Modifică setările cookies