Cu cine pleacă Lidia Buble în Maldive! De ce nu merge cu iubitul?


După ce a filmat un videoclip spectaculos, în Cuba, Lidia Buble pleacă, din nou, într-o destinație exotică. Doar că fără iubit! 


De această data, Lidia Buble își va lua o binemeritată vacanță de 10 zile, departe de cotidianul autohton, tocmai în Maldive. Din păcate, Buble nu va putea merge în vacanță cu iubitul său, Răzvan, deoarece acesta este prins cu emisiile pe care le are de prezentat la “Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Cu siguranță însă că artista va fi cu gândul la iubit, având în vedere că pleacă chiar în destinația lor preferată, de unde au și apărut zvonuri că  s-ar fi căsătorit, pentru că Buble s-a pozat acolo într-o rochie albă, cu șampanie, sărutându-I cu foc pe iubitul ei. Toată lumea a crezut atunci că cei doi s-au căsătorit pe plajă, în Maldive!

 Acum, Buble a ales o vacanță exotică cu fetele! Alături de ea vor fi Dana și Estera, surorile mai mari ale artistei, cu care va merge să se relaxeze și să se bucure pe plajele din Maldive. 


 
 "Voi reveni, în Maldive, dar de această dată cu două dintre surorile mele. Ne-am dorit o vacanță doar pentru noi trei, pentru că a fost singura perioadă în care puteam merge în această formulă. Biletele ni le-am luat deja, prin directbooking, și abia așteptăm ziua de 24 iunie, când vom sta la plajă și ne vom bucura, că fetele, de momente unice", ne-a spus Lidia Buble. 


Dar să nu credeți că Lidia are o pauză prea mare! Cântăreața urmează, după vacanță, să lanseze noua ei piesă, în colaborare cu Descemer Bueno, primul ei feat de talie internațională, pe care suntem tare curioși să-l auzim!
 
 

  • Cu cine pleacă Lidia Buble în Maldive! De ce nu merge cu iubitul?

related posts

Modifică setările cookies