Cum ar arata printesele Disney daca s-ar deghiza de Halloween: GALERIE FOTO adorabila cu personajele tale preferate


Toate fetitele care au crescut cu desenele Disney s-au obisnuit cu rochiile fastuoase de bal ale printeselor lor preferate si le-ar putea recunoaste dintr-o mie.


Belle si superba ei rochie galbena sau Cenusareasa in tinuta bleu stralucitoare sunt doar doua dintre printesele pe care copilele le recunosc cu usurinta. Stilul vestimentar al personajelor este reprodus si luat drept exemplu de milioane de micute din intreaga lume, care mai ales de Halloween aleg sa se deghizeze identic cu ele.

Cum ar arata oare printesele daca ar purta altceva, insa? Daca ele insele s-ar costuma de Halloween? O internauta de pe Tumblr si-a pus la bataie imaginatia si le-a dezbracat pe Alba ca zapada, Ariel, Mulan sau Pocahontas de rochitele lor, alegandu-le mai apoi un stil total diferit de cel etalat in desenele animate: le-a imbracat in costumele unor celebre personaje de seriale sau desene animate actuale.

Iata deci GALERIA FOTO inedita mai jos. Nu uita sa ne spui care dintre printese iti place mai mult imbracata in costum de Halloween:

Ariel - Batwoman

Rapunzel - Sailormoon

Pocahontas - Katniss Everdeen (Hunger Games)

Alba ca Zapada - Wonder Woman

Frumoasa din Padurea Adormita - Daenerys Targaryen/Khaleesi

VEZI RESTUL IN GALERIA FOTO

FOTO: http://izzydoodledump.tumblr.com/

  • Cum ar arata printesele Disney daca s-ar deghiza de Halloween: GALERIE FOTO adorabila cu personajele tale preferate

related posts

Modifică setările cookies