Cum arata acum Mara Wilson si Pam Ferris, actritele principale din Matilda


Nu exista zi in care Amanda Bynes sau Lindsay Lohan sa nu apara in ziare din cauza comportamentului lor reprobabil. Viata Marei Wilson, si ea un fost copil-actor de succes, pare, in aceste conditii, bizar de...normala.


Mara avea doar 6 ani cand si-a facut debutul din "Mrs. Doubtfire". A jucat apoi in filme cunoscute, precum "Matilda," "A Miracle on 34th Street" sau "A Simple Wish."

Dupa acest inceput de cariera promitator, insa, Mara Wilson a abandonat Hollywood-ul si a ales sa urmeze facultatea NYU, "pentru ca stiam ca nu vreau sa fiu faimoasa".


"Nu multi copii-vedeta ies de la Hollywood in viata sau sanatosi mintal", a scris actrita, in varsta dfe 25 de ani, intr-un articol intitulat "7 motive pentru care copiii-vedeta o iau razna (perspectiva unui initiat)" pe site-ul cracked.com.

Iata cateva dintre motivele pe care le-a enumerat vedeta:

Nu au sprijin din partea parintilor

"Am ales sa joc cand aveam 5 ani. A fost decizia mea si parintii au incercat din rasputeri sa ma descurajeze", a scris Mara. "Cand am insistat, m-au lasat sa joc, dar m-au protejat mereu. Am vazut multi copii-actori care nu au avut parte de sprijinul parintilor si toti erau nefericiti."

Se obisnuiesc cu atentia si afectiunea, apoi o pierd

"Combinati lucrurile obisnuite pe care celebritatile le primesc gratuit cu toate cadourile pe care copiii le primesc pentru ca sunt adorabili si aveti reteta pentru un copil rasfatat." Mara a mai explicat ca parintii s-au straduit sa ii ofere o viata cat mai normal posibila: au inscris-o la o scoala de stat si au obligat-o sa imparta camera cu sora ei.

Vor sa fie rebeli, dar n-au voie

"Sa trebuiasca sa te comporti asa cum trebuie pentru fanii tai e ca si cum ai avea un milion de parinti stricti, care nu te iubesc, de fapt.", a scris actrita, adaugand "Imediat ce primesti putina libertate, profiti de ea...mult mai mult decat ar trebui."

Nu stiu sa faca altceva

Mara spune despre Lindsay Lohan: "As incuraja-o sa renunte la actorie si sa faca, in schimb, ceva linistitor. Sa se apuce de gradinarit sau altceva. Dar ea a jucat toata viata, nu prea are educatie si se gandeste probabil ca nu stie sa faca altceva."

Sfatul ei pentru viitori copii-vedeta? "Asigurati-va ca aceasta e cu adevarat optiunea voastra, renuntati cand nu mai e distractiv si asigurati-va ca aveti o educatie."

Dupa aparitita in aceasta productie, Pam Ferris a mai aparut in numeroase filme si seriale, cele mai reprezentative roluri fiind cele din Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), unde a jucat rolul matusii Marge, dar si in productia lui Alfonso Cuaron din 2006, Children of Men.

Din 2003 pana in 2006 a adus la viata personajul Laura Thyme in serialul Rosemarty&Thyme, apoi au urmat mai multe aparitii in diverse show-uri TV si filme, cele mai recente fiind in Saving Santa si Call the Midwife.

  • Cum arata acum Mara Wilson si Pam Ferris, actritele principale din Matilda

related posts

Modifică setările cookies