Cum arata Alina Crisan in urma cu 11 ani, cand a castigat show-ul "Alege ASIA". Carei cantarete celebre i-a suflat locul in trupa


In prezent are 28 de ani si isi continua cariera muzicala sub numele de Alinka, sub indrumarea lui Nick Kamarera. Insa Alina Crisan va scapa cu greu de eticheta de "fata noua de la Asia".


In urma cu 11-12 ani, trupa ASIA facea legea pe piata muzica din Romania. O tara intreaga fredona "Ia cu tine si inima mea" sau "Suna periculos, trage fusta mai jos".

Centura muzicala – bebe asculta muzica inca din burtica. 4 motive sa cumperi un astfel de accesoriu

Foto: Alina Crisan/Alinka si Nick Kamarera

Foto: Alina Crisan, 2002, Alege ASIA/ MEDIAFAXFOTO

In plin succes, una dintre cele 4 fete, Anemona, s-a retras din trupa, iar celelalte au fost nevoite sa ii gaseasca o inlocuitoare. Asa a luat nastere show-ul "Alege Asia", pe care l-a castigat tanara clujeanca Alina Crisan.

 Atunci Alina Crisan i-a sulflat sansa la un loc in Asia unei alte tinere de perspectiva, Alexandra Elena Apostoleanu, astazi cunoscuta in intreaga lume ca Inna.

Sursa foto: Mediafaxfoto

"Cu fostele mele colege am ramas in cele mai bune relatii. Am momente când imi lipseste perioada aceea, a fost cea mai frumoasa din viata mea", povestea nu cu mult timp in urma Alina Crisan.

10 lucruri pe care NU trebuie sa-ti obligi copilul sa le faca

  • Cum arata Alina Crisan in urma cu 11 ani, cand a castigat show-ul Alege ASIA . Carei cantarete celebre i-a suflat locul in trupa

related posts

Modifică setările cookies