Cum arăta Corina Caragea în urmă cu 20 de ani?


Corina Caragea și-a uimit fanii de pe Instagram cu poză inedită realizată pe vremea când avea 19 ani.


Vedeta are aproape 40 de ani, dar arată ca la 20! 

Fiind pasionată de călătorii, Corina obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare fotografii din diverse vacanțe sau ieșiri cu prietenii. De fiecare dată, prezentatoarea știrilor sport de la PRO TV evită să iasă în evidență cu anumite aspecte care ar putea stârni controverse, fiind o persoană deosebit de discretă cu viața personală.

Recent, vedeta a postat pe contul ei de Instagram o poză de acum 20 de ani. Fotografia rară o înfățisează pe Corina zâmbind, în camera ei, în timp ce stă pe pat. În spatele ei, se pot vedea mai multe postere cu jucători de baschet consacrați, dovadă că pasiunea pentru sport a început încă din adolescență.

Poză de acum 20 de ani ???? Cu cine aveați postere pe pereții camerei voastre?”, a scris Corina Caragea la postarea ei de pe Instagram. 

Apoi, așa cum era de așteptat, fanii nu au ezitat să îi scrie: „Ești neschimbată, Corina!”, „Când mă uit la poza asta îmi dau seama că tu nu îmbătrânești”, „Sigur nu e o poză de câteva zile?? Arăți fabulos, veșnic tânără”, „Arăti la fel”.

Foto: Facebook Corina Caragea/Instagram

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

  • Cum arăta Corina Caragea în urmă cu 20 de ani?

related posts

Modifică setările cookies