Corina Caragea, video exclusiv Perfecte.ro. Afla cate facultati a facut si cum a ajuns prezentatoare la Sport


Prezentatoarea Stirilor Pro TV din Sport, Corina Caragea, a dezvaluit in seria interviurilor live de pe Facebook-ul Perfecte.ro cum a inceput cariera ei de prezentatoare tv, ce studii are, a raspuns la eterna intrebare "care este secretul parului ei" si a dezvaluit cine o consiliaza din punct de vedere vestimentar.


Cum a ajuns prezentatoare a stirilor din sport

Pe vremea aceea aveam 18 ani, eram in liceu. Inca de atunci imi cstigam singura banii mei de buzunar din prezentari de moda sau reclame, dar la baza eu sunt jurnalist. Am terminat Facultatea de Jurnalism si am terminat si Relatii Publice si Publicitate si am mers pe acest drum al jurnalismului. Inainte sa fiu prezentatoare, am lucrat la o emisiune de divertisment. 

Eram foarte emotionata pentru ca mi se parea o palarie mult prea mare pentru mine, nici nu am crezut atunci ca am fost chemata, am crezut ca este o gluma. Am crezut ca cineva vrea sa faca misto de mine. A fost cu multe emotii si cu multe balbe. Nici nu mai stiu ce am zis si cum a trecut timpul. Eram langa niste oameni langa care nu visam vreodata sa ajung si la care ma uitam de acasa cu admiratie -  Andreea Esca,  Raluca Arvat, Mihai Dedu...

Nu am ales eu sa prezint stiri din sport. Eu in facultate imi doream sa fiu jurnalist, nu conta ce si cum, insa altcineva si-a dat seama ca m-as potrivi  ca prezentatoare la sport.  Primul meu interviu a fost cu Mircea Lucescu, de atunci il admir. 

Secretul parului ei frumos

Nu este meritul meu ca am un par frumos. Este o mosternire genetica. Nu am niciun produs nemaipomenit. E vopsit, la baza e tot negru. A fost la un moment dat decolorat si a trebuit sa il vopsesc sa ajung din nou la culoarea mea naturala. Il vopsesc castaniu inchis o data la trei luni, nu este negru albastrui cum crede lumea. Poate asa pare.

Ce poarta pe covorul rosu

Chestia asta cu bine imbracata si prost imbracata mi se pare o chestie foarte subiectiva. Eu nu sunt genul de om care spune " eu ma pricep la toate" si intotdeauna merg pe mana cuiva care se pricepe mai bine ca mine. Colaborez cu mai multi designeru, printre care si Maria Lucia Hohan.

Atunci cand merg in vacanta, imi rezerv o zi si pentru shopping. Aici nu am nici timp, nici rabdare sa merg la cumparaturi, mi se pare o pierdere de vreme. Incerg sa iau din tendintele in moda ceea ce mi se potriveste mie. Important este sa ma simt eu bine si hainele sa fie de calitate.

  • Corina Caragea, video exclusiv Perfecte.ro. Afla cate facultati a facut si cum a ajuns prezentatoare la Sport

related posts

Modifică setările cookies