Cum arată fiica lui Kim Jong-Un, care i-ar putea urma la conducerea Coreei de Nord


Kim Jong-Un și-a dus fiica la un banchet al Armatei și a întărit speculațiile că o pregătește pentru predarea puterii de stat în Coreea de Nord. Fata liderului de la Phenian are în jur de 12 ani și este deja la curent cu capacitățile de apărare și atac ale Armatei.


Kim Ju Ae, fiica lui Kim Jong-Un, și-a făcut apariția la un eveniment al Armatei nord-coreene, un banchet dat de șeful statului la aniversarea a 75 de ani de la înființarea Forțelor armate ale Coreei de Nord. 

Adolescenta, despre care se crede că are în jur de 12 ani, a stat la masă cu liderii și strategii militari ai lui Kim Jong-Un, încadrată de mama și tatăl ei.

Kim Jong-Un și-a mai dus fiica „pe teren”, în toamna anului trecut, la un eveniment de lansare a unui nou tip de rachetă balistică.

Câteva zile mai târziu, la 27 noiembrie 2022, fata a fost de față la lansarea rachetei Hwasongpho-17, care a stârnit îngrijorare în rândul liderilor occidentali.

Aceștia cred că aparițiile publice ale fiicei lui Kim Jong-Un au un singur scop, acela de a pregăti transferul de putere de la tată la fiică.

Despre viața personală a liderului de la Phenian se cunosc puține detalii. În 2020, soția lui Kim Jong-Un a dispărut misterios, iar zvonurile indicau că ea este bolnavă.

Analiștii occidentali cred că președintele nord-coreean are trei copii, două fete și un băiat. În plus, Kim Jong-Un are o soră, despre care se spune că îi ține locul când el este în incapacitate de a-și exercita funcția.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty

Vezi și VIDEO:

  • Cum arată fiica lui Kim Jong-Un, care i-ar putea urma la conducerea Coreei de Nord

related posts

Modifică setările cookies