Cum arata un model Playboy fara machiaj si lumini care sa o avantajeze. Jaclyn Swedberg, la plaja, alaturi de iubit


Jaclyn Swedberg a fost din nou urmarita de paparazzi la plaja, iar instantaneele surprinse de ei fac furori.


Jaclyn Swedberg are 27 de ani, este un celebru model Playboy si iubeste actoria. De fiecare data cand apare la plaja, tanara face spectacol, iar bliturile paparazzilor nu mai contenesc.

Bruneta cu silueta apetisanta a fost urmarita de fotografii mondeni pe plajele din Miami, in speranta ca va fi prinsa pe picior gresit. Spre dezamagirea foto-jurnalistilor insa, modelul a dmeonstrat ca arata perfect din orice unghi si ca merita "onoarea" pe care a primit-o cand a fost numita Iepuras Playboy. 

Jaclyn s-a nascut in San Pedro, California, si a devenit cunoscuta dupa ce a acceptat sa pozeze sexy pentru revista dedicata barbatilor, Playboy. Mai apoi, dornica sa depaseasca acest statut, si-a incercat norocul in actorie.

Bruneta sexy i-a convins pe producatorii de la Hollywood sa ii ofere o sansa si astfel a primit cateva roluri, cele mai notabile aparitii fiind in Snake and Mongoose, Muck si viitorul Muck: Feast of Saint Patrick.

Dincolo de aparitiile demne de un Iepuras Playboy pe care le marcheaza de fiecare data, iesirile ei la plaja sunt intotdeauna pandite cu interes de paparazzi, care abia asteapta sa o imortalizeze din toate unghiurile.

  • Cum arata un model Playboy fara machiaj si lumini care sa o avantajeze. Jaclyn Swedberg, la plaja, alaturi de iubit

related posts

Modifică setările cookies