Cum pleacă la concerte Denisa de la Bambi! Și-a transformat mașina în SPA și folosește măști șervețel!


Denisa Tănase de la Bambi a descoperit câteva măști minune pe care profită să le folosească chiar și atunci când este în drum spre concertele din țară.


Pentru a ajunge cât mai fresh la destinație, cântăreața își pune încă din mașină ba o mască cu argint pentru hidratare intensă, ba o mască minerală tip șervețel, cu carbune și afine pentru purificare sau chiar plasturi pentru cearcăne, cu care nu se sfiește deloc să coboare cu ele la ochi la popasurile de prin benzinării, alături de dansatoarele sale.
 
 
Ce nu face Denisa de la Bambi pentru a arăta mereu bine și a avea un tonus și un ten de invidiat! Iată cum se întreține artista! A descoperit niște măști minune de înfrumusețare de care a devenit dependentă!
 
“Mă întrețin cu grijă pentru că, din păcate, eu nu prea consum apă și am nevoie de hidratare intensă pe care o obțin folosind periodic o mască specială din argint pentru ten uscat și hidratare intensă, dar recent am descoperit alte măști care sunt și mai practice, de tip șervețel și mi le pun inclusiv în mașină, în drum spre concerte.

Sunt niște măști îmbogățite cu complex marin, de la ulei de somon, stridii, apă de mare, alge, perle negre și multe alte ingrediente.  Mai folosesc, tot din aceeași colecție, niște capsule, absolut minunate, ca niște uleiuri,  care pot fi folosite pentru mai multe afecțiuni ale pielii cât și că înlocuitor de cremă, ca bază de make-up, pentru că hidratează intens și dau multă luminozitate tenului. Mai sunt dependentă de niște plasturi de ochi pe care mi-i pun tot timpul pentru cearcăne, mai ales când mergem la concerte, în mașină. Mașina la noi este un fel de SPA. Și noi și dansatoarele când coborâm la benzinărie, avem bigudiurile în păr, măștile pe față, se uită lumea la noi… (râde)

Îmi place mult o masca minerală, tip șervețel, cu cărbune și afine, care are rol de purificare, hidratare, luminozitate extremă și mărește circulația sângelui la nivelul feței. Odată aplicată, începe să producă o spumă. Este indicată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor cu ten acneic. Costă 40 ron/ bucata sau 150 ron, setul de 5 bucăți și este foarte benefică. O recomad!”, spune, pentru Perfecte.ro, Denisa de la Bambi.
 
  

  • Cum pleacă la concerte Denisa de la Bambi! Și-a transformat mașina în SPA și folosește măști șervețel!

related posts

Modifică setările cookies