Cum s-a produs accidentul în urma căruia Monica Odagiu a lovit mortal un pieton în București? Explicațiile vedetei


În vârstă de aproape 27 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna iunie, Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier pe 09 aprilie 2023. Potrivit oamenilor legii, vedeta se afla la volanul unui autoturism care a lovit mortal un pieton pe străzile din București.


„Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au anunțat autoritățile.

La câteva ore după accident, Monica Odagiu a avut o primă reacție pe rețele de socializare, afirmând că nu a putut evita tragedia.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc  dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris Monica Odagiu pe Facebook.

  • Cum s-a produs accidentul în urma căruia Monica Odagiu a lovit mortal un pieton în București? Explicațiile vedetei

related posts

Modifică setările cookies