Cupluri de celebritati care au filmat scene fierbinti in videoclipuri muzicale. Imaginile care te fac sa rosesti1. Lady Gaga si Taylor Kinney au filmat cateva scene fierbinti pentru clipul artistei "You & I." Din pacate, cei doi nu mai formeaza un cuplu in prezent.2. Kim Kardashian & Kanye West au filmat impreuna clipul piesei "Bound 2". Cei doi au fost ulterior ironizati pentru scenele sexy de pe motocicleta, in care Kim apare topless. 
3.  Beyonce si Jay Z
au filmat multe clipuri impreuna - "Bonnie & Clyde", "Crazy in Love" sau "Drunk in Love", insa cele mai sexy scene se regasesc in "Partition".4. Britney Spears & Jason Trawick ne-au aratat ce se inatmpla in viata lor intima in videoclipul criminal.


5. Adam Levine nu s-a jenat sa se lase filmat in ipostaze intime alaturi de iubitele sale: a facut-o cu modelul Anne Vyalitsyna in "Never Gonna Leave This Bed" si cu actuala sotie Behati in "Animals".


6. Ce femeie n-a invidiat-o pe Anna Kournikova pentru scenele din "Escape" filmate alaturi de Enrique Iglesias? Au trecut 15 ani de atunci si ei sunt inca impreuna :) 


7. Sunt multi cei care au avut un adevarat soc cand au vazut clipul piesei "You are not alone", al lui Michael Jackson alaturi de sotia lui Lisa Marie Presley. 


8. Chrissy Teigen si John Legend le-au aratat tuturor cat de mult se iubesc in clipul piesei All of me.


  • Cupluri de celebritati care au filmat scene fierbinti in videoclipuri muzicale. Imaginile care te fac sa rosesti

related posts

Modifică setările cookies