Cupluri din videoclipuri muzicale: au jucat rolul de iubiti in clip, dar au ajuns sa se indragosteasca in viata realaJohn Legend & Chrissy Teigen

Formeaza noul "power couple" din showbizul american. Artistul si modelul s-au cunoscut pentru prima oara in 2007, pe platourile de filmare ale clipului "Stereo". Ani de zile mai tarziu, este sotia si mama copilului sau si inspiratia din spatele piesei "All of me".

 


Justin Bieber & Jasmine V

Inainte ca Justin Bieber sa isi intalneasca marea dragoste, acesta a pus ochii pe Jasmine V, cea care apare in clipul sau "Baby". Cei doi au avut o relatie discreta, tinuta departe de tabloide.


Ariana Grande & Nathan Sykes


Chimia lor din “Almost is Never Enough” i-a determinat sa formeze un cuplu si in viata reala. 


 
Ariana Grande & Big Sean

Se pare ca Arianei ii plac mult barbatii care apar la ea in videoclipuri. In 2013 s-a aprins "scanteia", odata cu filmarea clipului "Right There".

Enrique Iglesias & Anna Kournikova

S-au cunoscut in 2001, cu ocazia filmarii clipului Escape, si sunt inca impreuna.


 

Jennifer Lopez & Marc Anthony

Desi se cunosteau dinainte de filmarea clipului No me ames, se pare ca atunci si-au dat seama ca pot fi mai mult decat amici.

 


Gigi Hadid si Zayn Malik

Formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri ale momentului si s-au indragostit pe platourile de filmare ale clipului "Pillowtalk".

related posts

Modifică setările cookies