Cum arată acum Tara Reid din “Americam Pie”, după ce a învins depresia și problemele cu alcoolul


Tara Reid, una dintre cele mai sexy actrițe ale anilor 2000, cunoscută pentru rolul din celebrul film de comedie “American Pie” și-a șocat fanii din întreaga lume după ce dependența de alcool, depresia și anorexia au transformat-o total și “au făcut-o să își dorească să își pună capăt zilelor”.


Se pare că anul 2022 vine cu energii pozitive pentru Tara Reid. Surse din presa americană susțin că ea și-a revenit complet, zâmbește și e mult mai împăcată cu fizicul ei. 

Recent ea a fost surprinsă de fotoreporterii alături de iubitului ei, Nathan Montpetit-Howar. Cei doi au luat cina la un restaurant de lux din West Hollywood. Vedeta a purtat o ținută sexy de piele pe care a asortat-o cu o bluză strălucitoare ce a rezonat perfect cu zâmbetul ei larg și luminos.

Fanii starletei nu au ratat ocazia de a-i complimenta înfățișarea, așteptând-o în fața localului pentru poze și autografe. Iubitul ei, Nathan Montpetit-Howar are 37 de ani și este cofondatorul unei apreciate companii din domeniul muzical hi-tech.

Actrița a reintrat în industria cinematografică, în prezent filmând pentru thriller-ul "Supersonic". Tara joacă aici alături de regizorul peliculei, Michael Pare, dar și cu actorul Eric Roberts. 

În anii trecuți, Tara (46 de ani) a afirmat că a trecut printr-o depresie cumplită și o dependență de alcool ce i-au umbrit total gândirea. “Toate astea au apărut din cauza unui îndelung șir de operații estetice nereușite”, a explicat actrița.

"Deși eram slabă, mi-am făcut o liposucție pentru că îmi doream un abdomen cu pătratele. Aveam o formă frumoasă a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat și s-a lăsat", a mărturisit actrița despre una din intervențiile estetice care i-a dat viața peste cap.

Pe lângă abdomen, blonda și mai făcut și două operații la piept, însă și de această dată intervenția a fost un eșec, esteticianul lâsând-o pe Tara cu doi sâni asimetrici. 

Ca și cum toate astea n-ar fi fost deajuns, actrița a optat și pentru câteva liposucții, diete draconice și programe fizice menite să-i recontureze formele. Bineînțeles, la scurt timp după acestea, vedeta a intrat din nou în depresie.

După ce Tara Reid a început să se lupte cu anorexia, oamenii nu a ezitat să comenteze transformarea ei, așa că actrița a decis să se ascundă pentru o lungă perioadă de ochii publicului.

  • Cum arată acum Tara Reid din “Americam Pie”, după ce a învins depresia și problemele cu alcoolul

related posts

Modifică setările cookies