Tara Reid, aparitie ingrijoratoare. A incercat sa fie eleganta, dar putine tinute ii mai pot avantaja silueta


Tara Reid a atras toate privirile la ultima sa aparitie publica. Vedeta a slabit intr-un mod care ii ingrijoreaza pe toti cei din jurul eu, iar incercarea de a purta o rochie foarte eleganta nu a reusit sa acopere faptul ca este mult prea slaba.


Daca in urma cu cativa ani cucerea orice adolescent si aduna o multime de fani cu rolul sau din American Pie, acum Tara pare sa fie doar o umbra a actritei din trecut. Mereu cu zambetul pe buze, in public, blonda de 41 de ani a incercat sa bifeze o aparitie eleganta.

Cu toate acestea, fanii sai nu au reactionat in cel mai bun mod. Tara pare sa aiba cu mult sub greutatea normala, iar rochia a facut-o sa  para mai slaba ca oricand. Chiar si asa, blonda care afirma in trecut ca nu este slaba, ci doar are "oase usoare", nu si-a schimbat inca parerea si pozeaza intr-o femeie care se simte foarte bine in pielea ei.

Consumul excesiv de droguri si alcool, operatiile estetice nereusite si stilul de viata haotic, din trecut,  i-au distrus trupul si cariera. Desi in ultimii ani a incercat sa revina pe linia de plutire si chiar a jucat in remake-ul American Pie din 2012, Tara nu si-a recapatat stralucirea de la inceputul carierei, iar fotografiile ei reusesc sa uimeasca de fiecare  data.
 
Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 
  • Tara Reid, aparitie ingrijoratoare. A incercat sa fie eleganta, dar putine tinute ii mai pot avantaja silueta

related posts

Modifică setările cookies