Tara Reid a devenit umbra adolescentei sexy din trecut. La ultima sa aparitie a fost de nerecunoscut


Pe vremea cand juca in "American Pie" era considerata una dintre cele mai sexy blonde de la Hollywood. Acum pare sa fi ramas doar o umbra a tinerei sexy de atunci, iar fanii sunt ingrijorati.


Actrita a sustinut de multe ori ca isi mentine silueta fara eforturi si ca este norocoasa sa aiba "oasele mici", dar si ca in trecut si-a distrus abdomenul dupa o operatie de liposuctie pe care o regreta si in ziua de azi.

Consumul excesiv de droguri si alcool, operatiile estetice nereusite si stilul de viata haotic i-au distrus trupul si cariera. Desi in ultimii ani a incercat sa revina pe linia de plutire si chiar a jucat in remake-ul American Pie din 2012, Tara nu si-a recapatat stralucirea de la inceputul carierei.
Fotografiata in timp ce se indrepta spre un club din Hollywood, Tara a fost imbracata in negru din cap pana in picioare, iar asta nu a facut decat sa o arate parca si mai slaba decat inainte. In plus, paparazzi nu au scapat-o din ochi si au fotografiat-o din toate unghiurile.Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:
  • Tara Reid a devenit umbra adolescentei sexy din trecut. La ultima sa aparitie a fost de nerecunoscut

related posts

Modifică setările cookies