A impresionat o lume întreagă după ce ajunsese piele și os. Cum a fost surprinsă recent Tara Reid


Tara Ried încearcă să se simtă bine în pielea ei, chiar dacă în ultimii ani nu a auzit decât critici la adresa siluetei sale. 


Vedeta a fost surprinsă recent la întâlnirea cu fanii din cadrul evenimentului Comic-Con și le-a demonstrat tuturor că încă mai are ceea ce trebuie pentru a se face remarcată. 


Actrița în vârstă de 42 de ani a arătat foarte bine într-o salopeta din satin, albastră, cu decolteu adânc și două rânduri de nasturi aurii.Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o șapcă în stil marinăresc și sandale cu toc înalt. A purtat părul liber, în bucle lejere și a optat pentru un machiaj smokey. 

Blonda le-a lăsat tuturor impresia că și-a revenit după aparițiile trecute care i-au îngrijorat pe fani. Era numai piele și os.
Țară Reid a cheltuit o avere pe mai multe operații estetice. Totul a culimat cu intervențiile nereușite pe care și le-a făcut în 2006. Și-a făcut liposucție, și-a modificat sânii, iar rezultatul a stârnit multe impresii negative.


Tara s-a luptat cu depresia, iar la sfârșitul lui 2008 s-a internat de bună-voie într-o clinică de reabilitare din Malibu. 
 


Actrița le-a dar replică și celor care o arată constant cu degetul că este mult prea slabă. "Sunt doar o femeie mică de înălțime, cu oase proemiente. Mănânc, mănânc, mănânc, mănânc", a mărturisit vedeta în trecut pentru Daily Mail. 


 

  

 

  • A impresionat o lume întreagă după ce ajunsese piele și os. Cum a fost surprinsă recent Tara Reid

related posts

Modifică setările cookies