“De ce să faci sex de la prima întâlnire?” Explicația unui influencer a devenit virală pe internet


Influencerul Eve Culling a povestit deschis pe TikTok cum a ajuns la concluzia că e mai bine să faci sex la prima întâlnire.


După mai multe luni în care influencerul a tot încercat să lege o relație serioasă cu un bărbat cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, Eve Culling a mărturisit: „Îmi spunea lucruri ciudate și tulburătoare”.

Eve i-a sfătuit pe followerii săi să nu facă aceeași greșeală ca ea: „Vă spun că este foarte important să faceți sex chiar de la primă întâlnire”. Videoclipul postat pe TikTok a strâns imediat după postare sute de vizualizări

Când plănuiești cu cineva o întâlnire romantică, cel mai bine este să experimentezi totul imediat pentru a vedea dacă este este ce căutai”, a explicat Eve.

Concluzia a venit după o  lungă perioadă de tatonări în care Eve a încercat să afle dacă partenerul ei este ceea ce își dorește cu adevărat.

M-am tot întâlnit cu acest tip și am decis să înaintăm cu pași mici în relația noastră. Cred că ne-am întâlnit de vreo 15 ori și înainte să ne culcăm împreună l-am întrebat dacă îi place să o facă în pat și el a răspuns că nu are obsesii bizare legate de sex”.

Toate bune și frumoase până aici… Însă în momentul în care Eve a decis să facă dragoste cu iubitul ei, lucruri mai puțin plăcute au ieșit la iveală. “Tipul a început să vorbească ciudat, erau un soi de 'dirty talk', dar mult mai specific… Știu la ce vă gândiți când spun 'dirty talk', dar vă asigur că era ceva mai mult de atât. Știu că 'dirty talk-ul' e deosebit de sexy și incitant în timpul partidelor de amor, dar tipul ăsta nu a făcut-o într-un mod normal. A fost chiar înfiorător!

Eve a povestit că bărbatul i-a mărturisit ceva ce și "acum parcă mai aude": „Știu că vrei să te las însărcinată, că vrei să pun un copil în tine, ca toată lumea să știe că ești a mea!”.

Șocată, Eve a decis să se despartă: „Ce naiba, chiar întrebasem cu ceva timp înainte dacă are anumite preferințe. (...) Mi-a declarat cele mai înfricoșătoare lucruri pe care mi le puteam imagina.. Un orgasm de coșmar, ce să mai! Să rămân însărcinată e lucrul cel mai puțin sexy pe care mi-l puteam imagina în timpul unei partide de dragoste… Mi-a luat luni să-l cunosc... Începusem să cred că avem o relație specială, dar atât a fost să fie… Să nu faceți ca mine! Cel mai bine, faceți sex de la prima întâlnire! Să nu ziceți că nu v-am avertizat!", a conchis influencerul în cadrul momentului video de pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram Eve Culling

Vezi și:

 

  • “De ce să faci sex de la prima întâlnire?” Explicația unui influencer a devenit virală pe internet

related posts

Modifică setările cookies