Cum arată acum Carmen Electra, interpreta lui Lani McKenzie, din Baywatch?


Carmen Electra va împlini 50 de ani în luna aprilie. Cu toate acestea, vedeta nu-și arată vârsta. Ea a făcut furori în rândul fanilor cu apariția sa recentă. Silueta ei impecabilă a fost pusă în valoare de un outfit elegant ce i-a subliniat din plin feminitatea.


Fosta actriță din serialul "Baywatch" a fost suprinsă de fotoreporteri înainte de a intra într-un restaurant de elită din zona Hollywood-ului. La ieșire, Carmen a fost întâmpinată de mai mulți admiratori, așa că nu s-a sfiit să se pozeze cu aceștia.

Ba mai mult decât atât, diva le-a oferit cu drag autografe și le-a răspuns cu apreciere la toate complimentele. “Carmen Electra, arăți splendid! Te iubesc!”, a strigat un fan înflăcărat al blondinei, iar actrița nu a ezitat să-i mulțumească. “Și eu vă iubesc! Sunteți cu adevăt minunați. Pe curând!”

Despre secretul frumuseții ei, Carmen spunea, acum ceva timp: „Secretul senzualității începe din interiorul tău. E foarte important să te simți bine cu tine. Să ai încredere că ești o persoană puternică. Și mai cred că e vorba despre a te accepta așa cum ești. Eu iubesc să iau parte la sedințe foto pentru că pot crea fantezii. Și ador să probez haine noi, pe care în mod normal nu le-aș îmbrăca".

Vedeta a mai spus în cadrul unor interviuri publicate în mai multe reviste glossy internaționale că evită pe cât posibil situațiile stresante din viață și că face mult sport. “Ador să fac sport și cred că acesta e cel mai bun medicament care te eliberează de orice stres. E adevărat că și optimismul mă ajută. E important să fim cât mai pozitivi și să avem o pasiune cât de mică. Pe mine sportul mă ajută să-mi limpezesc mintea de gândurile”, a mărturisit actrița.

Acum ceva timp, Carmen Electra a reintrat în atentia fanilor, după ce a aparut în documentarul “The Last Dance”, material ce prezintă povestea fascinantă a echipei americane de baschet profesionist, Chicago Bulls. Dennis Rodman, fostul ei șot cu care a fost căsătorită în perioada 1998-1999, a facut parte din această echipă alături de celebrul Michael Jordan.

Foto: Profimedia/GettyImages

Vezi și:
 
Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai
  • Cum arată acum Carmen Electra, interpreta lui Lani McKenzie, din Baywatch?

related posts

Modifică setările cookies