Carmen Electra, intr-o aparitie in stilul J Lo: in haine mulate si multe accesorii. Cum arata pantofii la care s-a uitat toata lumea


Carmen Electra pare sa fi descoperit elixirul tineretii vesnice...sau cel putin injectiile cu Botox, pentru ca arata din ce in ce mai bine. La 42 de ani, vedeta are un ten impecabil, pe care nu este vizibil nici macar un rid.


Prezenta la un eveniment de fashion din Los Angeles, Carmen Electra a impresionat cu fizicul sau. Imbracata intr-un costum in doua piese, format dintr-un top mulat si o fusta creion cu vedere la abdomen, Cramen Elecrea pare sa fi dat timpul inapoi.

Actrita a exagerat totusi cu accesorizarea acestei tinute. A purtat un colier auriu, mai multi cercei cu pietricele pretioase si multe inele. Cel mai mult au atras atentia inelele de pe mana dreapta, pe care le-a afisat ostentativ in fata fotografilor.

Piesa de rezistenta a tinutei sale a fost incaltamintea. Vedeta a purtat o pereche de pantofi rosii, superbi.

Carmen Electra nu s-a sfiit niciodata sa isi arate corpul perfect, care i-a si adus faima internationala. Dupa ce a pozat in Playboy, in anul 1996, vedeta a primit mai multe oferte din partea unor posturi de televiziune, iar ea a ales sa joace in Baywatch, unul dintre cele mai populare seriale din lume.

Dupa aceea, au urmat numeroase roluri in filme de comedie, inca 3 pictoriale in revista Playboy si chiar si un curs de striptease, prin care le invata pe femei cum sa isi impresioneze partenerul. "Ma simt mai bine ca la 25 de ani. Recunosc, am ramas fidela disciplinei pe care am dobandit-o pe vremea cand practicam baletul", a spus actrita in varsta de 42 de ani.

  • Carmen Electra, intr-o aparitie in stilul J Lo: in haine mulate si multe accesorii. Cum arata pantofii la care s-a uitat toata lumea

related posts

Modifică setările cookies