Carmen Electra, aparitie ultra sexy. Cum a aparut actrita sex-simbol, intr-o rochie rosie cu decolteu ametitor


Carmen Electra a aprins imaginatia barbatilor cu o aparitie ravasitoare, in rosu. Actrita focoasa din "Baywatch" nu renunta la decolteurile periculoasa pe care le purta inca din adolescenta.


Carmen Electra, pe numele sau adevarat Tara Leigh Patrick, este una dintre vedetele care si-au pastrat frumusetea naturala, dar au apelat si la ajutorul medicilor esteticieni.

Acum in varsta de 45 de ani, colega Pamelei Anderson bifeaza aparitii sexy ori de cate ori isi propune asta, desi nu se bucura de popularitatea partenerei sale din celebrul serial.


Carmen a mai jucat numeroase roluri in filme de comedie, a pozat de mai multe ori in revista celebra pentru barbati si a invatat sa danseze striptease, iar aparitiile sale ii fac pe barbati sa stea doar cu ochii pe ea.

La unul dintre ultimele evenimente publice, actrita a imbracat o rochie mulata, rosie ca focul si cu un decolteu pe care putine femei l-ar putea purta. O reala aparitie, din cap pana in picioare, Carmen Electra i-a tinut pe fotografii cu ochii la ea non stop, semn ca vedeta nu si-a pierdut nimic din sex-appealul care a consacrat-o.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Carmen Electra, aparitie ultra sexy. Cum a aparut actrita sex-simbol, intr-o rochie rosie cu decolteu ametitor

related posts

Modifică setările cookies