Carmen Electra si Jordy Lucas, aparitii incantatoare la premiera filmului "Focus". Cat de provocator s-au imbracat


Carmen Electra si Jordy Lucas sunt doua dintre celebritatile care au participat la premiera filmului "Focus" din Los Angeles si care au reusit sa atraga atentia datorita tinutelor pe care le-au purtat.


Jordy Lucas a optat pentru o rochie minie, din dantela neagra, destul de transparenta, mai ales in dreptul bustului generos care a iesit in evidenta, tinand cont ca pe dedesupt nu a purtat lenjerie intima, ci doar un body mulat, de culoarea pielii. 

Pe langa decolteul provocator, australianca de 22 de ani s-a facut remarcata si datorita lungimii rochiei, obiectul vestimentar acoperindu-i cu greu posteriorul. Tanara a accesorizat tinuta cu un colier auriu, un cluch metalic negru si o pereche de sandale cu toc inalt, simple, de culoare crem.

De cealalta parte, Carmen Electra a purtat o rochie midi, mulata, cu un decolteu generos, cu care si-a evidentiat inca o data silueta de invidiat, chiar daca a trecut de prima tinerete.

In Focus, cu un scenariu scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

  • Carmen Electra si Jordy Lucas, aparitii incantatoare la premiera filmului Focus . Cat de provocator s-au imbracat

related posts

Modifică setările cookies