Pamela Anderson a ramas in atentia publicului ani de zile dupa "Baywatch", dar uite cat de bine arata Carmen Electra


Pamela si Carmen au devenit frumusetile emblematice ale filmului "Baywatch", iar satena are juca rolul lui Lani Mackenzie arata exceptional si acum, la 28 de ani de la lansarea serialului.


Carmen Electra, pe numele sau adevarat Tara Leigh Patrick, este una dintre vedetele care si-au pastrat frumusetea naturala cu ajutor din partea medicilor esteticieni. Acum in varsta de 44 de ani, colega Pamelei Anderson bifeaza aparitii sexy ori de cate ori isi propune asta, desi nu se bucura de popularitatea partenerei sale din celebrul serial.

Carmen Electra nu se sfieste niciodata sa isi arate corpul, care de altfel se apropie de perfectiune si  care i-a si adus faima internationala. Dupa ce a pozat in Playboy, in anul 1996, vedeta a ales sa joace in Baywatch, dintre toate ofertele de televiziune care i-au fost facute. Serialul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai populare din lume.

Carmen a mai jucat numeroase roluri in filme de comedie, a pozat de mai multe ori in revista celebra pentru barbati si a invatat sa danseze strptease. Blonda a povestit in trecut ca succesul ei se datoreaza faptului ca a pastrat disciplina pe care a invatat-o in perioada in care practica baletul.

Vezi mai jos cum arata Carmen Electra acum si spune-ne daca ti se pare mai sexy decat Pamela Anderson, in sectiunea de comentarii:


 

  • Pamela Anderson a ramas in atentia publicului ani de zile dupa Baywatch , dar uite cat de bine arata Carmen Electra

related posts

Modifică setările cookies