Dan Bălan, mesaj de solidaritate pentru Ucraina: “Sunt cu toată inima alături de voi!”


În timp ce Rusia seamănă teroare în inima Ucrainei, vedetele sunt solidare cu poporul greu încercat de soartă și postează mesaje care îndeamnă la pace. Printre ele și Dan Bălan, fostul component al trupei O-zone. 


Dan Bălan, care are peste un milion de urmăritori pe Instagram, a postat un vers dintr-un poem scris de Taras Shevchenko, cel care este considerat poetul național al Ucrainei. Poemul ales de Dan Bălan se numește: “Mesajul meu prietenos către compatrioții mei morți, vii și nenăscuți din Ucraina și din afara ei”.

“Treziți-vă! Fiți oameni, ori necazul vă va ajunge și pe voi. Oamenii înlănțuiți vor fi în curând dezlegați. Va veni judecata. Vor vorbi Niprul și munții!”, a scris artistul în dreptul unei fotografii cu steagul ucrainean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Balan (@danbalan)

“Doamne, salvează Ucraina! Sunt cu toată inima alături de voi!”, a adăugat cântărețul care a împlinit recent 43 de ani. Dan Bălan și-a schimbat și poza de profil cu un fundal negru. 

Câteva publicații din România scriu că artistul ar fi blocat la Kiev, capitala Ucrainei. În mesajul postat pe contul de socializare, Dan Bălan nu a dat detalii despre locul în care se află în prezent. 

Jurnaliștii de la Playtech.ro scriu că Radu Sârbu, fostul coleg de trupă, a dat asigurări că Dan Bălan ar fi rămas la Kiev, însă este în siguranță. 

“Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui. Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”, a declarat Radu Sârbu, potrivit sursei menționate mai sus. 

Citește și: Înainte ca Rusia să invadeze Ucraina, Vladimir Putin a dat un telefon! Pe cine a sunat

Dan Bălan se bucură de o popularitate imensă în Ucraina, acolo unde este jurat la “Vocea Ucrainei”. El a câștigat învingător în 2019, la primul său sezon, atunc când eleva sa a fost desemnată câștigătoarea celui de-al nouălea sezon.

Fotografii: Instagram

  • Dan Bălan, mesaj de solidaritate pentru Ucraina: “Sunt cu toată inima alături de voi!”

related posts

Modifică setările cookies