Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a povestit că Borcea a ajuns să fie numit „Magdalena” datorită atenției deosebite pe care o acorda îngrijirii personale, chiar și în închisoare.

„Îi spuneam 'Magdalena' pentru că mereu avea grijă de el și se întreținea. La un moment dat, s-a lăudat cu spa-ul său din pușcărie, ceea ce a dus la apariția unor articole despre acest subiect. Borcea este un tip care ține la imaginea sa și nu a vrut să fie văzut ca un deținut obișnuit. Toată presa a scris despre spa-ul său, dar, în realitate, era doar o cameră simplă cu un boiler și două țevi pentru apă caldă”, a declarat Miron Mitrea în emisiunea de la Kanal D.

Cristi Borcea, dependent de măștile faciale

Omul de afaceri Cristi Borcea a recunoscut că este foarte atent la imaginea sa și are un ritual de îngrijire de la care nu se abate. L-a urmat cu strictețe chiar și în perioada în care a fost închis.

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Deși nu este posibil, fac tot ce ține de mine pentru a-mi proteja sănătatea și starea de bine. Îmi place să am grijă de mine, de felul în care mă prezint și mă îmbrac. Mănânc sănătos, fac sport regulat și sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măștile pentru față”, a declarat Borcea pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram