De la 0 la 3 copii in doar 15 luni! Hugh Grant, starul din "Notting Hill", a lasat insarcinate doua femei in acelasi timp!


Carismaticul britanic a avut relatii cu numeroase femei celebre si frumoase de-a lungul anilor, dar in 2010, cand a implinit 50 de ani, era inca burlac si fara copii.


Situatia s-a schimbat insa rapid pentru starul din "Patru nunti si o inmormantare", deoarece in septembrie 2011, o tanara de origine asiatica, Tinglan Hong, i-a adus pe lume primul copil, o fetita pe nume Tabitha.

La doar 4 luni de la momentul in care a devenit tatic pentru prima data, Hugh lasa insarcinata o alta femeie, producatoarea TV de origine suedeza Anna Eberstein.

La trei luni dupa acest moment, Hugh a lasat-o insarcinata din nou pe Tinglan, mama primului sau copil. Astfel, timp de 5 luni in 2012, sarcinile celor doua femei s-au suprapus.

In aprilie 2012, actorul a marturisit intr-o emisiune TV "Toata lumea a avut dreptate in toti acestia ani cand imi spuneau <Hugh, de ce nu faci niste copii? Iti schimba viata.> Acum ca am un copil, viata mea s-a schimbat. Recomand experienta. Faceti niste copii!."

VEZI AICI CUM ARATA CELE DOUA FEMEI DIN VIATA LUI HUGH GRANT!

Cinci luni mai tarziu, in septembrie 2012, Anna Eberstein i-a nascut lui Hugh primul fiu si cel de-al doilea copil. Fiul sau cu Tinglan Hong, Felix Chang, s-a nascut 12 saptamani mai tarziu, in decembrie 2012.

Este interesant faptul ca la nasterea fiului cu Anna, in certificatul de nastere al copilului n-a aparut numele tatalui, dar luna trecuta Grant a vizitat in persoana biroul de evidenta populatiei pentru a remedia omisiunea.

De data aceasta, baietelul, al carui nume n-a fost dezvaluit de presa britanica, a primit numele de familie a lui Hugh si in dreptul tatalui a fost trecut "John Mungo Grant", de ocupatie actor.

Ambele mame si copiii lor traiesc la cateva case de locuinta lui Grant din vestul Londrei, in case de 1,2 si 2,6 milioane de lire sterline, pe care se pare ca actorul le-a cumparat.

related posts

Modifică setările cookies