De la ea te astepti la ORICE, doar la asta NU! Ce facea Sanziana Buruiana in adolescenta


Cel mai adesea o vedem facandu-se de ras la tv, pozand dezbracata sau certandu-se in direct cu diverse persoane in show-uri televizate. Insa Sanziana Buruiana nu este chiar atat de naiva pe cat lasa sa se inteleaga!


Pentru ca stie ca una dintre cele mai sigure cai catre celebritate in Romania este sa te expui cat mai dezbracata, Sanziana Buruiana nu are nici cea mai mica ezitare sa isi dea hainele jos. Pe sub ele, se mandreste cu o pereche de silicoane uriase, care o plaseaza in topul vedetelor cu cei mai mari sani din Romania.

Adesea, Sanziana nu ezita sa spuna lucuri stupide la tv, stiind ca asta face audienta. Totusi, Sanziana nu este chiar asa de ...naiva pe cat lasa sa se inteleaga la tv. In adolescenta, "Sanzi" era o eleva silitoare si se se mandreste chiar cu premiul 1.

Foto: Sanziana Buruiana, premianta. Sursa: Libertatea

"In liceu eram o mica tocilara, nici nu ieseam din casa . Am fost la un liceu foarte bun, la Mihai Viteazu, si cred ca lucrurile astea m-au ajutat, iar acum m-am descurcat destul de bine", povestea mai demult Sanziana Buruiana la povestiri adevarate.

Sanziana a dezvaluit in Click ca in clasa a 8-a a primit chiar "cheia scolii". Totusi, a fost mai atrasa de showbiz decat de invatatura. In liceu a castigat Miss Boboc si atunci si-a inceput cariera in modelling. De aici pana la primele poze nud nu a  mai fost decat un pas.

Foto: Sanziana Buruiana, premianta. Sursa: Libertatea

„Aveam succes la băieţi chiar dacă eram tocilară. Dar nu-i lăsam să se apropie de mine. Şi la liceu am avut note bune, am luat premiu în fiecare an”, povestea Sanzi.

  • De la ea te astepti la ORICE, doar la asta NU! Ce facea Sanziana Buruiana in adolescenta

related posts

Modifică setările cookies