Sanziana Buruiana , sexy si provocatoare la “Serviti, va rog!”


Nea Marin are vedete noi de exploatat vineri si sambata, de la 20.30, la emisiunea “Serviti, va rog”.  Cum obiectivul tuturor este confortul clientilor, nici o misiune nu va trebui sa raman imposibila pentru Vali Vijelie, Sanziana Buruiana, Mihai Sturzu de la Hi-Q si Furnica, coregrafa de la “Dansez pentru tine” care i-a antrenat de-a lungul sezoanelor pe Piticu’ si Diana Dumitrescu.
 


Vali Vijelie va face mult efort fizic la indemnul lui Nea Marin. El va veni de hac unui bustean urias care plutea pe apa si il va aduce pe mal, insa in ajutor ii va veni si Furnicuta care desi mica, se va dovedi a fi chiar voinica. Nici de la pescuit nu se va da in laturi Vali, insa cu toata stradania lui si a lui Mita, vor pleca la pensiune cu plasa goala.

Descurcaret din fire, Vali va face totusi rost de peste de la pescarii adevarati care in schimbul unui cantec vor fi capabil sa dea cantaretului tot ce au mai bun in juvelnic. Dintre toate treburile gospodaresti care ii pun probleme, cel mai dificil ii va fi lui Vali sa reziste farmecelor Sanzianei Buruiana cu care va face o multime de glume deochiate.

Mihai Sturzu va primi docil sarcinile si pedepsele lui Nea Marin. El va sta la pensiune sa coaca chiftelute de peste, in timp ce celelalte vedetelor vor merge cu clientii pensiunii la piscina. Insa munca lui va fi extrem de apreciata, pentru ca  dupa masa, acesta va primi si aplauze de la clienti. Mihai se va dovedi as si la curatat peste, pentru ca va stabili un record de curatat pesti alaturi de Furnica.

Coregrafa de la “Dansez pentru tine” va impresiona pe toata lumea cu felul in care gateste, insa va si evada la piscina de la treburile gospodaresti alaturi de Sanziana unde insa nu se vor putea distra prea mult pentru ca vor fi prinse de Nea Marin.

 

  • Sanziana Buruiana , sexy si provocatoare la “Serviti, va rog!”

related posts

Modifică setările cookies