De la păpușa Barbie cea anorexică s-a ajuns la păpușa Barbie cu implant de feșe. Cum arată noul model


Brazilienii fac istorie cu un nou model de păpușă Barbie cu un posterior XXL. Creatorul ei nu ține cont de valul de critici și spune că nu se adresează copiilor, iar păpușă va fi un real succes.


Cacau Olivier face istorie în Brazilia cu prima păpușă cu un posterior XXL, care pare mărit cu implanturi de feșe. Bărbatul s-a lăsat inspirat de concursul devenit deja celebru în Brazilia, Miss Bumbum, atunci când a realizat acest model de Barbie cu forme nerealiste.
Creația lui a fost aspru criticată de femei și mame de pretutindeni, care consideră că acest model le va face pe fetițe să își dorească să se opereze pentru a obține aceleași forme. “Fetițele cresc dorindu-și să ajungă să arate că Barbie sau Suzie. Această păpușă le va frustra și le va face să creadă că acestea sunt formele pe care ar trebui să și le dorească și la care ar trebui să aspire”, a declarat o femeie care își dorește să boicoteze lansarea păpușii.Olivier nu s-a lăsat intimidat și a declarat: “nu văd nicio problema în comercializarea păpușii Miss Bumbum. Publicul meu nu este format din copii. Păpușa se va vinde”.

Lansarea va avea loc pe 8 august și jucăria va fi un adevărat chilipir pentru că va costa doar 7 lire. Păpușă va purta același costum de baie pe care îl vor îmbrăca toate cele 27 de participante la concursul unde se jurizează cel mai frumos posterior din Brazilia, devenind astfel și un bun suvenir.  

  • De la păpușa Barbie cea anorexică s-a ajuns la păpușa Barbie cu implant de feșe. Cum arată noul model

related posts

Modifică setările cookies