De Paste, Ioana Cosma inlocuieste traditionalul miel cu carnea de porc


De Paste, Ioana Cosma se imparte intre prezentarea “Specialului” de pe Sport.ro si munca in bucatarie. Ioana o are invitata speciala pe mama ei si vrea sa ii arate ca i-a mostenit talentele culinare. Dar nu o va servi cu friptura de miel.
 


Nu mananc niciodata mancare traditionala de Paste, pentru ca nu mananc carne de miel. Asa ca …Pastele nu ma costa le fel de mult ca pe ceilalti. Sarbatoarea o simti insa altfel, o simti in suflet, chiar daca nu pui pe masa miel sau drob. Sarbatoresc Pastele cu friptura de porc la cuptor, ciorba de pui si cozonac. Tot bine e !", spune Ioana Cosma pentru www.perfecte.ro.  

Ioana va fi de Paste pe micile ecrane. „Petrec impreuna cu minunatii mei colegi, care au tras si ei de Pastele asta „lozul necastigator”! In televiziune munca nu se intrerupe niciodata, la fel ca in spitale sau in politie”, spune Ioana.

Prezentatoarea Specialului va fi in noaptea de Inviere alaturi de mama si iubitul ei.
De aceasta data imi petrec Pastele cu iubitul meu si mama mea. Dar vor veni alte sarbatori pe care le voi petrece impreuna cu mama iubitului meu”, spune Ioana Cosma.

 

  • De Paste, Ioana Cosma inlocuieste traditionalul miel cu carnea de porc

related posts

Modifică setările cookies