De trei ori mama, pe tocuri imposibile. Cum arata sora Kardashian care o poate detrona pe Kim cu trupul ei


Dupa numeroasele scandaluri in care surorile Kardashian si Photoshopul au fost implicate, Kourtney castiga tot mai multi simpatizanti. Mama a trei copii, bruneta are un corp de invidiat, iar fanii sai sunt incantati ca "nu are atat de multa celulita" precum Kim.


In varsta de 38 de ani, Kourtney are un trup care uimeste multe persoane. Chiar daca face parte din familia in care marimea posteriorului aduce celebritatea, bruneta pare sa fie lipsita de aceasta grija si sa se simta foarte bine in pielea ei.

Surorile Kardashian tin foarte mult la imaginea lor, pentru ca a fost construita averea lor. Se stie ca o postare publicitara a lor pe Instagram poate poate fi platita cu 100.000 de dolari, asa ca totul trebuie sa arate perfect pe site-urile de socializare.

Din pacate pentru ele, paparazzii le dau uneori de gol si darama mitul corpurilor lor "perfecte". Nu cu mult timp in urma, Kim a fost desfiintata de o parte dintre fanii sai, in urma publicarii unor fotografii in care posteriorul si picioarele sale apar pline de celulita. Valul de reactii negative a ajuns si la surorile sale, singura care iese din discutie fiind Kendall, care este fotomodel si a defilat pentru Victoria's Secret, unde se stie ca standardele nu sunt axate pe...posterior.

Chiar daca nici Kourtney nu a fost ferita de ochii vigilenti ai fotografilor, este greu de spus ca vedeta nu arata bine, iar silueta pe care o afiseaza,in special atunci cand imbraca pantaloni scurti, este una de admirat.

Vezi mai multe imagini in galeria de mai jos:

  • De trei ori mama, pe tocuri imposibile. Cum arata sora Kardashian care o poate detrona pe Kim cu trupul ei

related posts

Modifică setările cookies