Kourtney Kardashian, acuzată de fani că nu muncește ”niciodată”. Ce răspuns a dat starleta


Recent, Kourtney Kardashian a răspuns fanilor care o acuză de faptul că ”nu muncește nicioadată” și nici ”nu are grijă de copii”.


Totul a început vineri, când Kourtney, mama a trei copii și cea mai mare dintre surorile Kardashian, a postat pe Instagram un album foto în bikini, alături de comentariul ”Câteodată, ai nevoie de o zi liberă”.

Citește și: Noul iubit al lui Kourtney Kardashian, mai tânăr cu 19 ani decât ea

În timp ce majoritatea fanilor s-au grăbit să îi ureze ”distracție plăcută”, câțiva urmăritori au acuzat-o pe Kourtney că ”nu muncește niciodată”, unii chiar întrebându-se dacă măcar se obosește să aibă grijă de cei trei copii ai ei.

Sora lui Kim Kardashian a fost, în mod vizibil, ofensată de comentarii, răspunzând pe același ton dur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Un fan de pe Instagram a făcut următoarea observație la postarea ei: ”Dar, soro, tu nu muncești niciodată LOL”, iar răspunsul lui Kourtney nu a întârziat să apară.

Aceasta a replicat: ”Lasă-mă să-ți răspund... având în vedere timpul liber pe care îl am la dispoziție.. oh, stai, avocatul meu este la telefon pentru a discuta 6 contracte noi, am o cameră de luat vederi în față care mă filmează pentru sezonul 16 al seriei Keeping Up With The Kardashians (poate ai auzit de show-ul acesta) și am grijă de cei trei minunați copii ai mei... Dumnezeu să te binecuvânteze pentru faptul că-ți faci griji pentru mine”.

Un alt fan de pe Instagram nu s-a lăsat însă impresionat de replica lui Kourtney: ”Mda, ți-ai lăsat copiii pe mâinile dădacei”.

Iar Kourtney a răspuns: ”Sau în grija tatălui lor”. Apoi a dat un citat din Biblie, mai precis din Evanghelia după Matei: ”Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu judecata cu care judecaţi veţi fi judecaţi şi cu măsura cu care măsuraţi vi se va măsura”.

Kourtney are, cu fostul ei iubit, Scott Disick, trei copii: Mason (8 ani), Penelope (6 ani) și Reign (3 ani). 


Foto: Instagram

  • Kourtney Kardashian, acuzată de fani că nu muncește ”niciodată”. Ce răspuns a dat starleta

related posts

Modifică setările cookies